< Prachtige Zweedse huizen
Pic 1

 

Saga 29 m2

De Saga is een populaire stuga, die je voor verschillende doeleinden kunt gebruiken: als receptie, als vakantiehuisje, als gemeenschapsruimten. Noemt u het maar op. Op de tweede en derde foto hier beneden ziet u de Saga op camping Yttermalung in Malung in het mooie Zweden: neem een kijkje bij www.yttermalungscamping.se Yttermalungs Camping is een kleine camping gelegen in het landelijke dorp Yttermalung in de provincie Dalarna. Hier vind je 15 ruime kampeerplaatsen met stroom, maximaal 16 ampère. Tevens zijn er 6 vakantie woningen.

Let op: het huisje heeft geen extra ruimte voor een badkamer. Eventueel kunt u het keukentje beneden gebruiken als badkamer en de ruimte op de "loft" boven gebruiken als slaapkamer.

Het huisje wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Je kunt dan zelf de dakbedekking kiezen. Hieronder ziet u de prijs van het huisje. We kunnen het huisje voor u plaatsen inclusief een fundering (eventueel met schroeven) , isolatie van de vloer en het dak en het plaatsen van bijvoorbeeld dakpanplaten of dakshingles. Vraag naar een offerte.

Prijs incl BTW met wanddikte van 44 mm U-waarde 2,6   € 12.495,00

Prijs incl BTW met wanddikte van 44 mm U-waarde 1,1 € 14.495,00

Prijs incl BTW met wanddikte van 70 mm U-waarde 2,6 € 15.495,00

Prijs incl BTW met wanddikte van 70 mm U-waarde 1,1 € 17.495,00

Het huisje heeft een U-waarde van 2,6 of 1,1 voor de ramen en de buitendeur U-waarde Het is belangrijk om warmteverlies door beglazing te beperken. De isolatiewaarde van glas wordt weergegeven met de U waarde. Dit is de hoeveelheid warmte die door het glas verloren gaat. Hoe lager de U waarde is, hoe minder warmte er verloren gaat en hoe beter dus de isolerende werking van het glas. Hoe goed het glas isoleert hangt dus af van de van de U-waarde. HR++ glas heeft een U-waarde van < 1,2. Dat is ruim 50% lager (beter) dan het eerste generatie dubbel glas met een U waarde van ± 3. Een lage U-waarde staat dus voor een hoge isolatiewaarde.

Hier vindt u de tekeningen van de Saga.

Highslide JS

Saga

Prachtig wit

 

Highslide JS

Saga

De Saga is een prachtig huisje.

 

Highslide JS

Saga

Deze Saga staat op de Yttemalung camping in Zweden.

 

Highslide JS

Saga

En hier het huisje in de zomer

 

Highslide JS

Saga

Wat kun je er een gezellige kamer van maken!

 

Highslide JS

Saga

Hier zie je de keuken.

 

Highslide JS

Saga

Hier ziet u de plattegrond van de benedenverdieping

 

Highslide JS

Saga

En hier de bovenverdieping.