< Prachtige Zweedse huizen
Pic 1

 

Rosenhaga 30 m2

De Rosenhaga is een modern huisje met kant en klare bouw-elementen die je makkelijk op kunt bouwen. Dit is een ideaal huisje om te gebruiken als een Tiny house, een recreatiewoning of als gastenverblijf! Het huisje is ook makkelijk uit te breiden met isolatie. Er zit een klein zoldertje in waar u kunt slapen, maar... er is ook een slaapkamertje beneden! Ze noemen dat in Zweden een loft. Dit huisje is nieuw in ons assortiment en heeft een U-waarde van 1,1 voor de drie-dubbele beglazing. Oppervlakte: 26,8 m2 begane grond en 6,1 m2 zolder. Muurdikte 143 mm.

Het huisje wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Je kunt dan zelf de dakbedekking kiezen. Hieronder ziet u de prijs van het huisje. We kunnen het huisje voor u plaatsen inclusief een fundering (eventueel met schroeven) , isolatie van de vloer en het dak en de wand en het plaatsen van een binnenwand. Ook het plaatsen van bijvoorbeeld dakpanplaten of dakshingles. Vraag naar een offerte.

Prijs incl BTW met kant en klare muur-elementen: U-waarde 1,1 € 32.995,00

U-waarde Het is belangrijk om warmteverlies door beglazing te beperken. De isolatiewaarde van glas wordt weergegeven met de U waarde. Dit is de hoeveelheid warmte die door het glas verloren gaat. Hoe lager de U waarde is, hoe minder warmte er verloren gaat en hoe beter dus de isolerende werking van het glas. Hoe goed het glas isoleert hangt dus af van de van de U-waarde. HR++ glas heeft een U-waarde van < 1,2. Dat is ruim 50% lager (beter) dan het eerste generatie dubbel glas met een U waarde van ± 3. Een lage U-waarde staat dus voor een hoge isolatiewaarde.

Hier vindt u de tekeningen van de Rosenhaga. En hier nog meer tekeningen.

Highslide JS

Rosenhaga 30

Dit is een heel modern Zweeds huisje!

 

Highslide JS

Rosenhaga 30

De Rosenhaga kunt u in allerlei kleuren schilderen.

 

Highslide JS

Rosenhaga 30

De prachtige Rosenhaga met een blik in het slaapkamertje.

 

Highslide JS

Rosenhaga 30

Modern maar ook heel knus.

 

Highslide JS

Plattegrond Rosenhaga 30

Hier ziet u de plattegrond van de benedenverdieping

 

Highslide JS

Plattegrond Rosenhaga 30

En hier de bovenverdieping.