< Prachtige Zweedse huizen
Pic 1

 

Mariedal 30 m2

De Mariedal is een modern huisje met kant en klare bouw-elementen die je makkelijk op kunt bouwen. Het huisje is ook makkelijk uit te breiden met isolatie. Er zit een klein zoldertje in waar u kunt slapen, maar... er is ook een slaapkamertje beneden! Dit huisje is nieuw in ons assortiment en heeft een U-waarde van 1,1 voor de twee-dubbele beglazing. Oppervlakte: 26,8 m2 begane grond en 6,1 m2 zolder. Muurdikte 143 mm.

Het huisje wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Je kunt dan zelf de dakbedekking kiezen. Hieronder ziet u de prijs van het huisje. We kunnen het huisje voor u plaatsen inclusief een fundering (eventueel met schroeven) , isolatie van de vloer en het dak en het plaatsen van bijvoorbeeld dakpanplaten of dakshingles. Vraag naar een offerte.

Prijs incl BTW met kant en klare muur-elementen: U-waarde 1,1 € 29.995,00

U-waarde Het is belangrijk om warmteverlies door beglazing te beperken. De isolatiewaarde van glas wordt weergegeven met de U waarde. Dit is de hoeveelheid warmte die door het glas verloren gaat. Hoe lager de U waarde is, hoe minder warmte er verloren gaat en hoe beter dus de isolerende werking van het glas. Hoe goed het glas isoleert hangt dus af van de van de U-waarde. HR++ glas heeft een U-waarde van < 1,2. Dat is ruim 50% lager (beter) dan het eerste generatie dubbel glas met een U waarde van ± 3. Een lage U-waarde staat dus voor een hoge isolatiewaarde.

Hier vindt u de tekeningen van de Mariedal. En hier nog meer tekeningen.

Highslide JS

Mariedal 30

Dit is een heel modern Zweeds huisje!

 

Highslide JS

Mariedal 30

De Mariedal kunt u in allerlei kleuren schilderen.

 

Highslide JS

Mariedal 30

De prachtige Mariedal met een blik in het slaapkamertje.

 

Highslide JS

Mariedal 30

Modern maar ook heel knus.

 

Highslide JS

Plattegrond Mariedal 30

Hier ziet u de plattegrond van de benedenverdieping

 

Highslide JS

Plattegrond Mariedal 30

En hier de bovenverdieping.