< Prachtige Zweedse huizen
Pic 1

 

Voorlopig geen verkoop meer van Zweedse huisjes

In verband met leveringsproblemen van de Zweedse huisjes zijn wij genoodzaakt om de verkoop voorlopig op te schorten. Dit jaar kan onze leverancier geen huisjes meer leveren omdat de productie erg achter ligt door hout tekort. Het spijt ons enorm en we hopen in 2022 een nieuwe start te maken.

 

 

Pic 2

Folkstugan 24 m2

Dit is een typisch Zweeds huisje welke je ook veel op campings ziet onder andere op camping Johannisholm bij Mora. Deze vakantiewoning heeft een kamer, een keukentje en een zolder welke je kunt bereiken met een trapje en waar ook plaats is om te slapen met een aantal personen.

Meer

Pic 3

Louise 24 m2

Dit is een typisch Zweeds huisje. Deze vakantiewoning heeft een kamer, een keukentje en een zolder welke je kunt bereiken met een trapje en waar ook plaats is om te slapen.

Meer

Pic 2

Anna 25 m2

De Anna is een prachtig klein huisje welke is leverbaar in drie groottes en wanddiktes. Alle huisjes hebben U-waarde van 1,1 of 2,6 voor de deuren en de ramen.

Meer

Pic 2

Saga 29 m2

De Saga is een populaire stuga, die je voor verschillende doeleinden kunt gebruiken: als receptie, als vakantiehuisje, als gemeenschapsruimten. De Saga staat op camping Yttermalung in Malung in het mooie Zweden: neem een kijkje bij www.yttermalungscamping.se

Meer

Pic 3

Sophie 29 m2

De Sophie lijkt veel op de Saga. Het is mogelijk om een soort afdakje bij de voordeur te plaatsen. De Sophie is te leveren met een wanddikte van 44 mm en 70 mm.

Meer

Pic 1

Rosenhaga 30 m2

De Rosenhaga is een modern huisje met kant en klare bouw-elementen die je makkelijk op kunt bouwen. Het huisje is ook makkelijk uit te breiden met isolatie. Er zit een klein zoldertje in waar u kunt slapen. Maar... dit huisje heeft ook een slaapkamertje beneden!

Meer

Pic 2

Mariedal 30 m2

De Mariedal is een modern huisje met kant en klare bouw-elementen die je makkelijk op kunt bouwen. Het huisje is ook makkelijk uit te breiden met isolatie. Er zit een klein zoldertje in waar u kunt slapen. Maar... dit huisje heeft ook een slaapkamertje beneden!

Meer

Pic 3

Vasastugan 34 m2

De Vasastugan is een middel grote vakantiewoning van 33,6 m2. (22,3 m2 woonruimte beneden en 11,3 m2 slaapruimte op de zolder) U kunt kiezen uit een wanddikte van 44, 70 en 90 mm. De Vasastugan is zeer geschikt voor een kleine familie. Het is een mooi middel model woning.

Meer

Pic 2

Canada 44 m2

De Canada is een geweldig mooi Zweeds huis met een veranda. De muurdelen hebben een dikte van 70 mm. U kunt makkelijk twee slaapkamers maken. Dit is een prachtig huisje met een heel goede uitstaling.

Meer

Pic 3

Hannele-Marie 47,7 m2

De Hannele Marie is een redelijk grote vakantiewoning van 47,7 m2. U kunt kiezen uit een wanddikte van 44 en 90 mm. De Ingmar zie je veel op het Zweedse platteland en heeft beneden en op zolder een slaapkamer. De Hannele Marie is zeer geschikt voor een kleine familie. De ramen en deuren hebben nu een U-waarde van 1,1 of 2,6

Meer

Pic 3

Daniel 48 m2

Daniel is een goed gepland vakantiehuisje met een heerlijke lichtinval en fijne open leefruimtes. De woning heeft op de begane grond een knusse slaapkamer en een heuse slaapzolder voor overnachtende gasten. Dit huisje wordt geleverd zonder dakbedekking.

Meer

Pic 2

Alice 48 m2

De Alice is een redelijk grote vakantiewoning van 47 m2. De wanddikte van is 90 mm. De Alice lijkt heel veel op de Ingmar en heeft een iets andere indeling. Er zitten ook extra tuindeuren in. Beneden en op zolder vindt u een slaapkamer. Dit huisje kan geleverd worden met dikkere wanden en ook gelamineerd! De Alice is zeer geschikt voor een kleine familie.

Meer

Pic 3

Anders 60 m2

De Anders is een geweldig mooi Zweeds huis met een veranda onder maar ook boven. De muurdelen hebben een dikte van 90 mm. U kunt makkelijk twee slaapkamers maken op de eerste verdieping. Dit huisje is ook met gelamineerd hout te leveren. Dit is een prachtig huisje met een heel goede uitstaling.

Meer

Pic 2

Amber 60 m2

De Amber is een redelijk grote vakantiewoning van 60 m2: 45,92 m2 begane grond en 16,49 eerste verdieping. De wanddikte is 90 mm. De Amber lijkt heel veel op de Ingmar maar is wat groter en heeft een iets andere indeling en de buitendeur zit aan de korte zijde. Beneden en op zolder vind u een slaapkamer. De Amber is zeer geschikt voor het bewonen van een kleine familie.

Meer

Pic 2

Estelle 100 m2

De Estelle is een groot en overzichtelijk vakantiehuis van in totaal 100 m², verdeeld over twee verdiepingen. De ruime vakantiewoning heeft grote leefruimtes en voldoende ruimte voor overnachtende gasten. Dit huisje wordt geleverd zonder dakbedekking.

Meer