< Prachtige Zweedse huizen
Pic 1

 

Voorlopig geen verkoop meer van Zweeds huisjes

In verband met leveringsproblemen van de Zweedse huisjes zijn wij genoodzaakt om de verkoop voorlopig op te schorten. Dit jaar kan onze leverancier geen huisjes meer leveren omdat de productie erg achter ligt door hout tekort. Het spijt ons enorm en we hopen in 2022 een nieuwe start te maken.

 

 

Pic 2

Herdestuga 10,9 m2

De Herdestuga lijkt op een herdershut op wielen. De Herdestuga kunt u gebruiken als gastenhuisje, campinghut, cottage, tuinhuisje of als atelier. De oppervlakte is 10,9 m2.

Meer

Pic 3

Johanna 14,1 m2

De Johanna is een huisje in de functionele stijl met een aantal van de voor de functionalistische tijdperk belangrijke vorm elementen. De huisjes bestaan uit eenvoudig te monteren bouwblokken die zo zijn ontworpen dat twee mensen zonder voorkennis het huis kunnen bouwen in een paar uur.

Meer

Pic 3

Sylvia 15 m2

De Sylvia is ook een huisje in de functionele stijl met een aantal van de voor de functionalistische tijdperk belangrijke vorm elementen. De huisjes bestaan uit eenvoudig te monteren bouwblokken die zo zijn ontworpen dat twee mensen zonder voorkennis het huis kunnen bouwen in een paar uur.

Meer