< Prachtige Zweedse huizen
Pic 1

 

Estelle 100 m2

De Estelle is een groot en overzichtelijk vakantiehuis van in totaal 100 m², verdeeld over twee verdiepingen. De ruime vakantiewoning heeft grote leefruimtes en voldoende ruimte voor overnachtende gasten. Oppervlakte: 67,2 m2 begane grond en 34,4 m2 zolder. Muurdikte 70 mm.

Het huisje wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Je kunt dan zelf de dakbedekking kiezen. Hieronder ziet u de prijs van het huisje. We kunnen het huisje voor u plaatsen inclusief een fundering (eventueel met schroeven) , isolatie van de vloer en het dak en het plaatsen van bijvoorbeeld dakpanplaten of dakshingles. Vraag naar een offerte.

Prijs incl BTW met een muurdikte van 70 mm, U-waarde 2,6 € 45.495,00

U-waarde Het is belangrijk om warmteverlies door beglazing te beperken. De isolatiewaarde van glas wordt weergegeven met de U waarde. Dit is de hoeveelheid warmte die door het glas verloren gaat. Hoe lager de U waarde is, hoe minder warmte er verloren gaat en hoe beter dus de isolerende werking van het glas. Hoe goed het glas isoleert hangt dus af van de van de U-waarde. HR++ glas heeft een U-waarde van < 1,2. Dat is ruim 50% lager (beter) dan het eerste generatie dubbel glas met een U waarde van ± 3. Een lage U-waarde staat dus voor een hoge isolatiewaarde.

Hier vindt u de tekeningen van de Estelle. En hier nog meer tekeningen.

Highslide JS

Estelle

Dit is een heel modern Zweeds huisje!

 

Highslide JS

Estelle

De Estelle kunt u in allerlei kleuren schilderen.

 

Highslide JS

Estelle

De binnenmuren kunt u wit schilderen of in een andere kleur.

 

Highslide JS

Estelle

Modern maar ook heel knus.

 

Highslide JS

Plattegrond Estelle

Hier ziet u de plattegrond van de benedenverdieping

 

Highslide JS

Plattegrond Estelle

En hier de bovenverdieping.