< Prachtige Zweedse huizen
Pic 1

 

Daniel 48 m2

Daniel is een goed gepland vakantiehuisje met een heerlijke lichtinval en fijne open leefruimtes. De woning heeft op de begane grond een knusse slaapkamer en een heuse slaapzolder voor overnachtende gasten. Oppervlakte: 46,7 m2 begane grond en 19,5 m2 zolder. Muurdikte 70 mm.

Het huisje wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Je kunt dan zelf de dakbedekking kiezen. Hieronder ziet u de prijs van het huisje. We kunnen het huisje voor u plaatsen inclusief een fundering (eventueel met schroeven) , isolatie van de vloer en het dak en het plaatsen van bijvoorbeeld dakpanplaten of dakshingles. Vraag naar een offerte.

Prijs incl BTW met een muurdikte van 70 mm, U-waarde 2,6 € 30.995,00

U-waarde Het is belangrijk om warmteverlies door beglazing te beperken. De isolatiewaarde van glas wordt weergegeven met de U waarde. Dit is de hoeveelheid warmte die door het glas verloren gaat. Hoe lager de U waarde is, hoe minder warmte er verloren gaat en hoe beter dus de isolerende werking van het glas. Hoe goed het glas isoleert hangt dus af van de van de U-waarde. HR++ glas heeft een U-waarde van < 1,2. Dat is ruim 50% lager (beter) dan het eerste generatie dubbel glas met een U waarde van ± 3. Een lage U-waarde staat dus voor een hoge isolatiewaarde.

Hier vindt u de tekeningen van de Daniel. En hier nog meer tekeningen.

Highslide JS

Daniel

Dit is een heel modern Zweeds huisje!

 

Highslide JS

Daniel

De Daniel kunt u in allerlei kleuren schilderen.

 

Highslide JS

Daniel

De binnenmuren kunt u wit schilderen of in een andere kleur.

 

Highslide JS

Daniel

Modern maar ook heel knus.

 

Highslide JS

Plattegrond Daniel

Hier ziet u de plattegrond van de benedenverdieping

 

Highslide JS

Plattegrond Daniel

En hier de bovenverdieping.