< Prachtige Zweedse huizen
Pic 1

 

Contact

Zweeds huis,
Waaijerinkweg 3,
7685PJ Beerzerveld
Tel: 0621831951
info@zweeds-huis.nl

 

Pic 1

Typisch Zweedse huisjes

Met Zweden combineren we prachtige panoramische landschappen, groene pijnboombossen en heldere meren. Daarnaast heeft Zweden een rustige en grotendeels ongerepte natuur. Koperrode, gele, blauwe of witte houten huizen aan bosranden, in dorpjes of op het platteland geven het land een heerlijke warme en gezellige uitstraling. Deze typische Scandinavische charme heeft sinds enkele jaren ook in Centraal-Europa vaste voet aan de grond gekregen.

Meer

Pic 2

Charme

Natuurlijke Zweedse huizen stralen in onze streken een vorm van welzijn uit en het dicht bij de natuur zijn. De kleuren, houten structuren en stijl die worden gebruikt voor de Zweedse houten huizen geven het land iets speciaals. Geen wonder dat we daarom deze huizen ook in Nederland proberen te verkopen.

Meer

Pic 3

Assortiment

Bij het menu ziet u het assortiment. Klik op een plaatje voor meer informatie. De huisjes die we aanbieden variëren van 9 m2 tot huisjes/huizen van 100 m2. Deze zijn te gebruiken als recreatiewoning of vakantiewoning of zelfs al permanente woning Ook zijn een aantal huisjes te gebruiken als een Tiny house. Het is mogelijk dat we een dergelijk huis voor u plaatsen, vraag naar een offerte. Wij kunnen de bouwaanvragen en eventuele vergunningen voor u verzorgen