< Prachtige Zweedse huizen
Pic 1

 

Canada 44 m2

De Canada is een geweldig mooi Zweeds huis met een veranda. De muurdelen hebben een dikte van 70 mm. U kunt makkelijk twee slaapkamers maken. Dit is een prachtig huisje met een heel goede uitstaling.

Het huisje wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Je kunt dan zelf de dakbedekking kiezen. Hieronder ziet u de prijs van het huisje. We kunnen het huisje voor u plaatsen inclusief een fundering (eventueel met schroeven) , isolatie van de vloer en het dak en het plaatsen van bijvoorbeeld dakpanplaten of dakshingles. Vraag naar een offerte.

Prijs incl BTW met wanddikte van 70 mm en U-waarde 2,6 € 29.995,00

Het huisje heeft een U-waarde van 2,6 of 1,1 voor de ramen en de buitendeur U-waarde Het is belangrijk om warmteverlies door beglazing te beperken. De isolatiewaarde van glas wordt weergegeven met de U waarde. Dit is de hoeveelheid warmte die door het glas verloren gaat. Hoe lager de U waarde is, hoe minder warmte er verloren gaat en hoe beter dus de isolerende werking van het glas. Hoe goed het glas isoleert hangt dus af van de van de U-waarde. HR++ glas heeft een U-waarde van < 1,2. Dat is ruim 50% lager (beter) dan het eerste generatie dubbel glas met een U waarde van ± 3. Een lage U-waarde staat dus voor een hoge isolatiewaarde.

Hier vindt u de tekeningen van de Canada met een wanddikte van 70 mm.

Highslide JS

Canada

De Canada heeft een mooie veranda.

 

Highslide JS

Canada

Hier zie je de benedenverdieping.

 

Highslide JS

Canada

En hier de bovenverdieping.