< Prachtige Zweedse huizen
Pic 1

 

Alice 47 m2

De Alice is een redelijk grote vakantiewoning van 47 m2. De wanddikte is 90 mm. De Alice lijkt heel veel op de Hannele Marie en heeft een iets andere indeling. Er zitten ook extra tuindeuren in. Beneden en op zolder vindt u een slaapkamer. De Alice is zeer geschikt voor een kleine familie. Er is ook iets meer ruimte voor isolatie.

Het huisje wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Je kunt dan zelf de dakbedekking kiezen. Hieronder ziet u de prijs van het huisje. We kunnen het huisje voor u plaatsen inclusief een fundering (eventueel met schroeven) , isolatie van de vloer en het dak en het plaatsen van bijvoorbeeld dakpanplaten of dakshingles. Vraag naar een offerte.

- Prijs incl BTW met wanddikte van 90 mm U-waarde 1,1 € 29.495,00

- Prijs incl BTW met wanddikte van 90 mm U-waarde 2,6 € 27.995,00

Het huisje heeft een U-waarde van 2,6 of 1,1 voor de ramen en de buitendeur U-waarde Het is belangrijk om warmteverlies door beglazing te beperken. De isolatiewaarde van glas wordt weergegeven met de U waarde. Dit is de hoeveelheid warmte die door het glas verloren gaat. Hoe lager de U waarde is, hoe minder warmte er verloren gaat en hoe beter dus de isolerende werking van het glas. Hoe goed het glas isoleert hangt dus af van de van de U-waarde. HR++ glas heeft een U-waarde van < 1,2. Dat is ruim 50% lager (beter) dan het eerste generatie dubbel glas met een U waarde van ± 3. Een lage U-waarde staat dus voor een hoge isolatiewaarde.

Hier vindt u de tekeningen van de Alice met een wanddikte van 90 mm.

Highslide JS

Alice

Dit huisje is te leveren in 2 wanddiktes: 90 en 114 mm

 

Highslide JS

Alice

Ook is het huisje te leveren met gelamineerd hout.

 

Highslide JS

Alice

De Alice is een robuust huisje.

 

Highslide JS

Alice

Deze Alice is geschilderd in een echte Zweedse kleur.

 

Highslide JS

Alice

Wat kun je er een gezellige kamer van maken!

 

Highslide JS

Alice

Modern wit kan natuurlijk ook met voorzetplaten.

 

Highslide JS

Alice

Hier ziet u de plattegrond van de benedenverdieping

 

Highslide JS

Alice

En hier de bovenverdieping.